FANTUS SLUIT 1 SEPTEMBER VOORGOED

Vanaf 1 september is de Fantus-winkel dicht. Het pand sluit voorgoed. ūüôĀ ūüôĀ

De nieuwe huurbaas wil niet met ons verder en we zien niet in hoe we voor een goede prijs een vergelijkbaar enorm pand kunnen vinden. Het is gewoon niet een haalbare zaak. Op de plek van de huidige winkel wil de huurbaas appartementen bouwen. De Fantus gaat verder als festivalwinkel en als webwinkel, maar dan zonder spellen. Alles is te  koop nu. Niet alleen koopgoederen dus, maar ook de inventaris, zoals speeltafels, kasten, enzovoort. Uitgezonderd de vitrinekasten, sommige tafelbladen en de terreinstukken. Alles is afgeprijsd.

WARHAMMER (40K) + Lord of the Rings -20% 
Dungeons en Dragons en andere rollenspelen: -25% 
Bordspellen: -25% 
Confrontation: -50% 
Foundation paints: ‚ā¨ 1,50 per potje¬†

Tot het eind van de maand kan er nog gewoon gespeeld worden in de winkel.

Iedereen die zijn miniaturen in de winkel heeft staan, heeft een maand de tijd om zijn spullen te komen afhalen. Op 1 september zijn de deuren echt dicht. Daarna zul je een afspraak met me moeten maken om ze bij me thuis te komen ophalen en geloof me: daar zit ik niet op te wachten.

Ik wil serieus kijken of ik nu niet een onafhankelijke spelvereniging voor Schouwen en Noord- en Zuid-Beveland kan opzetten. Het belangrijkste is speelruimte. Ik hoef niet alle 7 van mijn enorme speeltafels van 2,66m bij 1,33 m over te houden, maar het zou mooi zijn een ruimte te vinden waar je er bijvoorbeeld een stuk of 4 neer kan zetten. Wie met mij mee wil denken, mag me pb-en. Voor de rest hebben we alle faciliteiten al: een goedwerkend medium (dit forum), tafels en terreinstukken en een groep fanatieke spelers. Misschien wil een bevriende winkelier zelfs korting geven aan onze toekomstige spelvereniging. Denk met me mee, want in mijn eentje wil en ga ik een vereniging niet draaien.

Dit wordt niet het einde van de Fantusian Dragons, zeker niet. Erg jammer dat de winkel weggaat. Ik heb er een hele mooie tijd beleefd. Maar de Fantusian Dragons zijn de spelers en die zijn er gewoon nog.

Sowieso wil ik thuis tafelbladen en terreinstukken stallen. Misschien past er nog wel een tafel in de schuur. Fantusian Dragons kunnen dan nog altijd bij me thuis spelen.

(Let op: dit is een iets aangepast bericht van het oude forum.)