Nieuwe locatie: nu definitief

Het is nu rond: vanaf september 2016 spelen we niet meer in Inloophuis Oase, maar in het gebouw van Scouting St. Bernadette! We hebben dan tenminste weer de ruimte om de tafels neer te zetten en spullen te laten staan zonder dat andere mensen er last van hebben.

Clubhuis Scouting Bernadette

Gisteravond (17 augustus) zijn Bas, Wojtek en ik er langsgegaan om de puntjes op de i te zetten, en zijn we overeengekomen dat we per 1 september gebruik mogen maken van het gebouw.

Het adres is Willem Barentszstraat 1a in Goes:

… waarbij wel gezegd moet worden dat het pijltje op deze kaart verkeerd staat, maar Google weet blijkbaar niet dat 1a het langwerpige gebouw is net wat ten noorden van waar het pijltje staat.

Het gebouw is op loopafstand van het station (±5 minuten) en de Jumbo (±3 minuten). Parkeren, voor wie met de auto komt, kan op een klein pleintje vlakbij, maar daar moet ’s middags betaald worden — het station is echter dichtbij genoeg dat je ook je auto daar neer kunt zetten.

Nu moeten we alleen nog even regelen dat we onze spullen overbrengen naar deze locatie.

7 gedachten over “Nieuwe locatie: nu definitief

 1. Jakko Bericht auteur

  Een Boedelbak huren zou iets van vier tientjes kosten voor een middag. Mocht iemand een goedkopere optie hebben, dan zou dat welkom zijn, want dat geld is twee speeldagen 🙂

  Kijkend op de kalender is de eerste speeldag vrijdag 2 september, dus de dag nadat we als het goed is toegang tot het gebouw hebben. Misschien dat het een idee is om die avond te gebruiken om te verhuizen? Ik wil dan best langskomen om te helpen.

 2. Wojciech

  Afgelopen week zaterdag is het grootste deel al verhuisd uit de opslag door een aantal van ons (Erik, Timo, Johnny, Bas, Gyan en aan het eind nog een beetje hulp van ondergetekende). Maar er is nog genoeg te doen heb ik begrepen voor a.s. vrijdag (30/09) en ik denk dat het handig is als er nog wat mensen bij komen helpen om in te richten. ?

 3. Jakko Bericht auteur

  Nog een update: gistermiddag (1 oktober) zijn Bas, Timo, Johnny en ik aan de slag gegaan om de ruimte speelklaar te maken. Eerst een berg spullen van de scouting naar de andere ruimte van het gebouw gebracht, waarna Bas en Timo naar Oase gegaan zijn om daar onze spullen op te halen. Daarna hebben we een paar rekken en in elk geval één tafel in elkaar gezet; ik ben eerder dan de rest weggegaan, maar het was de bedoeling dat ze ook nog een tweede tafel zouden doen. Bij de derde willen we de poten afzagen zodat hij dezelfde hoogte krijgt als de andere twee, waardoor we er makkelijker kunnen zitten en ze ook echt allemáál tegen elkaar kunnen zetten voor héle grote potjes.

  Wie nog een beterschapskaartje overheeft kan dat naar Johnny sturen — die hebben we nét weten te redden van doodbloeden 🙂 toen hij zichzelf sneed aan een onderdeel van het rek waarmee hij bezig was.

Geef een antwoord