In Memoriam

⁂ NOTIFICATIE

Bij opruimingswerkzaamheden na een Dynamietexplosie waarbij groote deelen van Pawnee Rock vernietigd werden, zijn gevonden de stoffelijke overblijfselen van een INDIAAN. Hij die zich geroepen voelt deze Wilde te af te voeren wordt verzocht contact op te nemen met Dhr. G. Klomp.

⁂ Heden nacht is hoogstwaarschijnlijk en niet geheel onverwacht , onze waarde collega PROFESSOR N.P. FRIDGE , op onbekende maar hooge leeftijd , in het stadje Pawnee Rock tot het hoogere leven overgegaan.

M. TANIS

⁂ Na lang tusschen hoop en vrees te hebben geleefd komen wij thans tot aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat onze geliefde broeder John Karski bij het uitoefenen van zijne heilige Taak helaas verongelukt is in of nabij Pawnee Rock. Vanwege de explosie zal er helaas geen begrafenis-plechtigheid volgen.

fr. W. Łaszkiewicz

Seattle, oktober 2051

Peter Uncletom

is in onfortuinlijke omstandigheden om het leven gekomen bij de uitoefening van zijn beroep en grote passie, het uitvoeren van shadowruns op nachtclubs. Helaas was de gastvrouw wat te sterk en snel voor hem.

Bas de Bruijn

Het doet ons groot verdriet te moeten mededelen dat onze collega en street shaman

E = mc²

“MC”

jammerlijk omgekomen is bij een inval in een nachtclub. Na al eerder zwaargewond geraakt te zijn was hij vastbesloten mee te gaan met z’n teammaten, en heeft dat met z’n leven moeten bekopen.

Wojciech Łaszkiewicz

Onze homie

Dante

is dood. De bende die hij achterlaat zal toch minder groot zijn …

Gyan Klomp

Jordan

“Speedy”

leefde snel, maar niet snel genoeg om die kogels te ontwijken.

Luuk Mouton

Enige en algemene kennisgeving.

Begin oktober 2051 is van ons heengegaan

Klaus-Peter

(leeftijd onbekend)

Dwerg en street mage, onfortuinlijk aan z’n einde gekomen bij een poging z’n zwaargewonde teammaten te redden, door onder invloed van crack met hen achterin een gestolen bestelwagen naar hulp te rijden en daarbij in een vuurgevecht te raken met een DocWagon™-reddingshelikopter in de Redmond Barrens in Seattle.

Maarten Tanis

Bali “Eduardo” Bola

His shizzle fizzled in 2020
R.I.P.

Maarten Tanis
Met veel geweld van ons heengegaan is

Runs-with-Combustion-Engine
~Comby~

Broer, neef, oom, zwager, neefje, vriend, achterneef — Nomad.

Bas de Bruijn

3 gedachten over “In Memoriam

Geef een antwoord